Dovital uw webshop voor dieren gezondheids producten

Sinds haar oprichting in 2006, heeft Dovital zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor duivenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. Dit aantal groeit nog steeds en zal ook in de toekomst blijven groeien. We streven ernaar top kwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.Al onze producten kopen we bij gecertificeerde bedrijven binnen Nederland en importeren we daarnaast ook uit diverse landen. Zo kunnen we de grootst mogelijke diversiteit en kwaliteit naar u garanderen. Om onze internationale ambities verder gestalte te geven zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemers die zich aangetrokken voelen door onze missie en visie. Via onze webshop kunt u rechtstreeks medicatie bestellen uit onze voorraad.

betalenmetnbspbetalenmet

Nieuwe producten

 8.95

Beaphar Wormmiddel voor Vogels Diergeneesmiddel ter bestrijding van spoelwormen en haarwormen bij kanaries, parkieten, papegaaien, fazanten, (sier)pluimvee, kalkoenen, pauwen, duiven etc.

 7.95

Beaphar Anti-Parasiet is het diergeneesmiddel ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s en fretten.

 12.50

Voor de ontsmetting van de slijmvliezen van de neus, van de ogen en de traanbuisjes in geval van natte ogen, vliesjes voor de ogen (ontsteking van het derde ooglid).

 16.00

Hoogwaardig eiwitpreparaat, ideaal voor een snel herstel na de vlucht en ter voorkoming van eiwittekorten tijdens het sportseizoen, de rui en de kweek.

 6.75

Suskewiet Supergrit bevordert de spijsvertering en zorgt voor de aanvoer van de noodzakelijke mineralen en sporenelementen.

 9.95

Suskewiet Zang Conditie 2 (vloeibaar) is een preparaat, met o.a. Vit. E. en bevordert de zanglust.

nbspMedicatie voor vogelsnl
nbspnieuwe verpakkingennl

Producten uit ons assortiment

 18.50

Carnitine speelt een belangrijke rol in de energieproductie van het lichaam. Het is tevens een beschermend antioxidant en het bevordert de circulatie.

 15.50

Omega Olie van DHP Cultura is speciaal ontwikkeld om wedstrijdduiven van meer energie en reserves te kunnen voorzien en is zeer rijk aan de z.g. onverzadigde vetzuren 3, 6 en 9.

 17.75

De opgroei van jonge dieren bevorderen. Een stevige botontwikkeling garanderen. Een mooie kleurexpressie van de bevedering bekomen.

 12.00

Multitivit-mix is ​​een speciaal mengsel van in water oplosbare vitamines en glucose.

 3.20

Trichomoniasis (frounce) wordt veroorzaakt door flagellaatprotozoa in de rekening of in het maagdarmkanaal (Hexamitiasis). De vogels verliezen hun eetlust en kunnen eten weigeren.

 4.95

Met de Finecto Bloedluistest kun je gemakkelijk zien of er bloedluizen in het hok zitten.

 15.50

Beaphar 404 Vogelspray is een spray voor vogels om ongedierte zoals bloedluizen, muggen en andere vliegende insecten te bestrijden.

 3.95

Het hoge aandeel pure vitamine E en aminozuren, helpt bij het voorkomen en behandelen van de problemen van de reproductie.

 66.95

Onze aanbieding voor de vlieg pakket.

 12.95

Vloeibaar voedingssupplement voor postduiven, siervogels, terrariumdieren, kleine knaagdieren en konijnen, sier- Frutin bindt met genezen van poedervormige voeding definitief naar het graan, zaden, zacht voedsel of fokkerij. Frutin bevat diverse suikers, die van biologische oorsprong is. Veel micro-organismen (bv. Laktobazillen nodig hebben om hun metabolisme suikerachtige stoffen van verschillende soorten Laktobazillen te behouden beter kunnen [...]

 17.50

In de voorbereiding van de kweek en bij een schaarse basisvoeding van zaden/granen, ontstaan er vaak tekorten aan deze vitaminen met slechte kweekresultaten tot gevolg. Doel

 15.95

Bony Power-Glutavit is rijk aan wei-eiwitten en vitaminen. Daarnaast is Bony Power-Glutavit verrijkt met Chlorella. Chlorella is een eencellige alge uit Korea. Deze alg is rijk aan chlorofyl en derhalve rijk aan magnesium. Glutamine is een aminozuur dat van belang is voor een goede werking van de darmcellen en de spiercellen. Extra gift na de vlucht draagt bij aan een sneller herstel van de spieren en de darmwerking. Uitstekend te gebruiken in de voorbereiding na de vluchten toe.