Dovital uw webshop voor dieren gezondheids producten

Sinds haar oprichting in 2006, heeft Dovital zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor duivenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. Dit aantal groeit nog steeds en zal ook in de toekomst blijven groeien. We streven ernaar top kwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.Al onze producten kopen we bij gecertificeerde bedrijven binnen Nederland en importeren we daarnaast ook uit diverse landen. Zo kunnen we de grootst mogelijke diversiteit en kwaliteit naar u garanderen. Om onze internationale ambities verder gestalte te geven zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemers die zich aangetrokken voelen door onze missie en visie. Via onze webshop kunt u rechtstreeks medicatie bestellen uit onze voorraad.

betalenmetnbspbetalenmet

Nieuwe producten

 8.95

Beaphar Wormmiddel voor Vogels Diergeneesmiddel ter bestrijding van spoelwormen en haarwormen bij kanaries, parkieten, papegaaien, fazanten, (sier)pluimvee, kalkoenen, pauwen, duiven etc.

 7.95

Beaphar Anti-Parasiet is het diergeneesmiddel ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s en fretten.

 12.50

Voor de ontsmetting van de slijmvliezen van de neus, van de ogen en de traanbuisjes in geval van natte ogen, vliesjes voor de ogen (ontsteking van het derde ooglid).

 16.00

Hoogwaardig eiwitpreparaat, ideaal voor een snel herstel na de vlucht en ter voorkoming van eiwittekorten tijdens het sportseizoen, de rui en de kweek.

 6.75

Suskewiet Supergrit bevordert de spijsvertering en zorgt voor de aanvoer van de noodzakelijke mineralen en sporenelementen.

 9.95

Suskewiet Zang Conditie 2 (vloeibaar) is een preparaat, met o.a. Vit. E. en bevordert de zanglust.

nbspMedicatie voor vogelsnl
nbspnieuwe verpakkingennl

Producten uit ons assortiment

 2.20

Is de perfecte remedie voor de behandeling van gecombineerde ademhalingsproblemen.

 5.00

Het ondersteunt biologisch evenwicht in darm en spijsverteringskanalen.

Aanbieding!
 138.95

Ideaal voor het verwarming van uw werkplek, zithoek, tuinhuis, garage, dierenverblijf, etc... Bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Montage aan wand en plafond met bijgeleverde platte beugel.

 17.99

BT Amin forte bevat hoge dosis amino zuren, elektrolyten en B-vitaminen in een gedefinieerde samenstelling

 21.94

Herapie en profylaxe van respiratoire aandoeningen Actief ingrediënt: Foramycin®-Intercalationskomplex teller koude, rood geworden keel, grijze neus, dikke hoofd tijdens het reizen gebruikt

 13.00

Koudijs rooktablet 170 gram Voor het behandelen van schimmelinfecties o.a. aspergillis bij duiven, sier- en volière vogels. Verpakking is voldoende voor dieren die verblijven in dierverblijf van 75 tot 100m3.

 21.75

Uiterst krachtig supplement op basis van eiwitten en vetzuren. Dankzij de juiste balans tussen goed opneembare eiwit- en vetbronnen en vitamin E Indicaties: Spier opbouw voor vliegkracht en herstel van conditie na ziekte of langdurige medicatie.

Backs (Matador)

Backs VI-SPU-MIN 1Kg

 5.00

acks VI-SPU-MIN is een naar de nieuwste onderzoeken en ervaringen samengestelde mineralenmengsel.

 11.20

Samen met trichomonades zijn coccidiosen de protozoan's die het meest voorkomen bij duiven.

 13.75

Eye-conditioner is erg effectief tegen oogontstekingen en infecties. Dit product is bovendien ideaal voor het controleren van de luchtwegen.

 11.75

Coccitabs, die voor de behandeling van coccidiose individueel in duiven worden gebruikt, zijn preventief en helend!

 18.50

Dit maakt Superelixer 4+ tot een product dat het hele jaar door gegeven kan worden.