Dovital uw webshop voor dieren gezondheids producten

Sinds haar oprichting in 2006, heeft Dovital zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor duivenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. Dit aantal groeit nog steeds en zal ook in de toekomst blijven groeien. We streven ernaar top kwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.Al onze producten kopen we bij gecertificeerde bedrijven binnen Nederland en importeren we daarnaast ook uit diverse landen. Zo kunnen we de grootst mogelijke diversiteit en kwaliteit naar u garanderen. Om onze internationale ambities verder gestalte te geven zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemers die zich aangetrokken voelen door onze missie en visie. Via onze webshop kunt u rechtstreeks medicatie bestellen uit onze voorraad.

betalenmetnbspbetalenmet

Nieuwe producten

ademhalingswegen

ProQure 4 in 1 powder

 18.00

Voor Duiven en alle soorten Volièrevogels . Te gebruiken bij : ’t Geel, Coccidiose, E.Coli en Parathyfus.

ademhalingswegen

Duo Bird Protect 500ml

 17.50

Duo Bird Protect beschermt uw vogels en pluimvee tegen allerlei aandoeningen zoals tricho, coli, salmonella, wormen, coccidioses en meer.  

Bio-Allicine knoflookextract

Duo Allicine 500ml

 27.00

Allicine is een aanvullend diervoeder voor postduiven en vogels. Het kan worden toegepast via het drinkwater en door het voer.

 17.50

Beschermt tegen o.a. Tricho, salmonella, wormen, coccidiose etc.

 11.50

Voor het vrijhouden van de bovenste luchtwegen. Vernevelen tijdens het voeren, 4 dagen achtereen.

Duo Kruiden Elixer

Duo Kruiden PBK Mix 600gr

 17.50

Een combinatie mix van probiotica en bio-natuurkruiden ter ondersteuning van de gezondheid, forme, weerstand en prestatievermogen.

nbspMedicatie voor vogelsnl
nbspnieuwe verpakkingennl

Producten uit ons assortiment

 18.95

De duif krijgt de benodigde hoeveelheid L-carnitine.

Categorie geneesmiddelen NL

Proqure Yellow Drops 30ml

 9.80

Gele druppels op basis van Acriflavine ,geen antibioticum, maar een desinfecterende kleurstof , actief tegen Trichimoniasis en de bacteriën van het Ornithosis complex.

 34.00

Voor de behandeling tegen ziekten van de luchtwegen, zoals luchtwegontsteking of longontsteking

 13.20

Samen met trichomonades zijn coccidiosen de protozoan's die het meest voorkomen bij duiven.

 20.34

AANVULLENDE DIERVOEDER VOOR DUIVEN, SIERVOGELS, PARKIETEN, PAPEGAAIACHTIGEN, PLUIMVEE EN KONIJNEN

 19.50

De toepassing van oregano is een gepatenteerd product van Ropapharm International dat zorgt voor het behoud en herstel van een gezonde darmflora bij uw duif of vogel.

Aanbieding!
 116.95

Ideaal voor het verwarming van uw werkplek, zithoek, tuinhuis, garage, dierenverblijf, etc... Bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Montage aan wand en plafond met bijgeleverde platte beugel. Let op! dit is een zeer klein infraroodpaneel en enkel...

 13.25

Quiko Mix Forte BT is een combinatie van dertig essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen in poedervorm, die optimaal is aangepast aan de behoeften van postduiven.

 15.20

Aan de hand van jarenlange ervaringen en onderzoek heeft DAC de 1000 kilometer thee ontwikkeld!  Deze thee is samengesteld uit hoogwaardige kruiden, die geteeld, geoogst, gedroogd en verwerkt zijn volgens de strenge GMP-food en ISO 9001 norm

Categorieën op alfabet

Vanhee Van-Vitam 1000B 250 gr

 11.18

Van-Vitam 1000 B is een in water oplosbare vitamine B-complex in poedervorm, vooral aanbevolen tijdens het vliegseizoen, in geval van een verminderde conditie, en tijdens de kweekperiode.

 27.00

De dosering van Dosto Oregano Vloeibaar 12% is 1 ml op 3 liter water. Simpel, goedkoop en praktisch! Dit vloeibare product kunt u dagelijks toevoegen aan het drinkwater van uw duiven.

 8.00

bevatten enorme Maxi-power pillen geconcentreerd natuurzuiver energie van stuifmeel, biergist en anijs. Deze middelen veroorzaken kracht en uithoudingsvermogen, en met hoge snelheid de vlucht, vooral op lange vluchten.