Bio-Allicine

Bio-Allicine

Het belangrijkste bestanddeel in Bio-allicine is allicine. De natuurlijke antibiotica voor uw dieren.

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Bio-Allicine

Natuurlijk alternatief voor antibiotica.

Gestabiliseerd knoflookextract

MRSA, ESBL en andere resistente bacteriën, ze zitten in ons vlees en we worden er ziek van. Oorzaak? We krijgen teveel antibiotica als we ziek zijn, maar vooral de dieren die we eten krijgen teveel binnen. Dat het anders kan, bewijst pluimveehouder Chris Borren.

Zijn kippen krijgen al 8 jaar geen antibiotica meer, hij vertrouwt op Allicine, een natuurlijk antibioticum uit knoflook. En ook Arnold van Veelen is overgestapt op dit middel. Op zijn reguliere rundveebedrijf krijgen zijn koeien al 5 jaar nauwelijks antibiotica meer. Wetenschappers van de Universiteit Wageningen bevestigen de werking van het middel en wijzen op een grotere rol die natuurlijke middelen in de veeteelt kunnen spelen. De onderzoekers zeggen te weinig geld te hebben om grootschalig onderzoek hier naar te doen.

EenVandaag bezoekt boeren en onderzoekers en vraagt staatssecretaris Bleker om een reactie. zie ook een vandaag


Verschillende kruiden bevatten werkzame stoffen die ook als ze (nog) niet worden opgenomen in de darm een remmend effect hebben op ziekteverwekkende bacteriën, waarbij
ze de gewenste darmbacteriën (zoals melkzuurbacteriën) relatief ongemoeid laten. Hierin lijken ze op prebiotica. Voorbeelden hiervan zijn knoflook. Bio-allicine is een gestabilseerd knoflookextract(1000 ppm). Van knoflookextract is bekend dat het een zeer positief effect op de darmgezondheid heeft.Allicine, het werkzame bestanddeel is een specifiek middel dat de groei van ziekteverwekkers kan voorkomen in de darmen (bacteriën, virussen en protozoa). Bio-allicine kan gebruikt worden voor alle diersoorten, zoals biggen, vleesvarkens, vleeskuikens, konijnen, kalveren, kalkoenen, duiven siervogels en huisdieren.
 
zie ook een vandaag

Het belangrijkste bestanddeel in Bio-allicine is  allicine, dat is zeer effectief ter voorkoming van problemen met de spijsvertering door bijvoorbeeld E. coli, Salmonella, Cryptosporidium, Rotavirus en anderen.
 
Dosering:
Duiven : 3 tot 5 ml per 2 ltr. water
 
Pluimvee :30- 50 ml op 10 ltr water 1 x per week

Altijd koel bewaren