Deaam
Dierenkliniekdeaam

Bij Dierenkliniek De Aam heeft Tim Janssen zich gespecialiseerd op de behandeling van vogels. Verschillende soorten vogels kunnen bij hem terecht. Van papegaaien tot parkieten en van duiven tot kippen. Wij zijn op een breed gebied actief in de behandeling en begeleiding van vogels. We bieden preventieve veterinaire zorg zoals gezondheidscontroles, ontlastingsonderzoek en nagels knippen. Als uw vogel ziek is kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

We hebben de mogelijkheid tot verschillende diagnostische onderzoeken en behandelingen. Onze praktijk beschikt over goede beeldvormende apparatuur zoals de mogelijkheid tot het maken van röntgenfoto’s en het maken van echo’s. In het laboratorium van onze kliniek kunnen we veel onderzoeken zelf uitvoeren waardoor de uitslag vaak snel bekend is. Hierdoor kan er snel een juiste behandeling worden ingezet.

Vaccinatie ✔   Nagels knippen ✔   Gezondheidscontrole ✔   Ontlastingsonderzoek ✔   Advies over gezonde voeding en huisvesting ✔   Behandeling van zieke dieren ✔   Echo en röntgenfoto ✔   Kortwieken ✔

Ontlastingsonderzoek Vogels/Duiven/Kippen.

– Klein onderzoek (meststalen per post toegestuurd of afgegeven aan de deur) onderzoek van de ontlasting van de duiven. Er wordt onderzocht op coccidiose en wormen.

De uitslag wordt direct na het onderzoek doorgebeld of gemaild.
Prijs klein onderzoek: € 5,00

– Compleet onderzoek (alleen op afspraak)

(mestonderzoek op coccidiose en wormen + keeluitstrijkje onderstaande locaties)
Het onderzoek is voor maximaal 2 duiven en 1 mestmonster, meerprijs per extra duif en/of

mestmonster is € 3,00.
Prijs per compleet onderzoek: € 10,00

    Newbannerrd