Dr. Wolz

Dr. Wolz

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Dr. Wolz Dr. Wolz is een goed gekeurde duitse fabrikant met uitstekende producten. Alleproducten bevatten natuurlijke en biologische ingrediënten, is uitslend getest door het wetenschaps team van Dr. Wolz. Dr. Wolz producten worden door erkende bedrijven aan ge prijst, onder andere Reformhaus, Freiburg-schwarzwaid en DRV(Deatscherruderverband). Dr. Wolz is met het bedrijf gestart in 1969 in Duitsland.

Alle producten zijn getest aan de universiteit van Freiburg en de universitet van Utrecht. Heidelber heeft bevestigt dat de producten van Dr. Wolz voedingswaarde niveau bereikt. Dr Wolz werkt samen met de vereneging Biologische Cancer Defensie. Dr. Wolz beschikt ook over een TUV certificaat. Wilt u meer weten over de TUV certificering lees hier onder verder.

Wat is TÜV

Onder de afkorting TÜV (Technischer Überwachungsverein) worden in Duitsland verenigingen (eingetragener Vereine) verstaan die zich bezighouden met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur en certificering van producten en managementsystemen. De bekendste hiervan is de periodieke autokeuring die vaak kortweg met TÜV wordt aangeduidt. De TÜV onstond in 1866 als Dampfkessel-Überwachungs-und Revisions-Vereine die zich met de keuring van stoomketels bezig hield. Tijdens de industriële revolutie richtten fabrikanten onafhankelijke regionale verenigingen op, Dampfkessel-Überwachungs-und Revisions-Vereine ofwel DÜV die zich bezig hielden met het contoleren van stoomketels om ongelukken, met name het exploderen van de steeds krachtiger stoommachines en hogedrukketels, te voorkomen. Omdat deze verenigingen zeer succesvol waren, hoefden de leden zich sinds 1871 niet meer aan ambtelijke inspecties te onderwerpen en kregen ze in toenemende mate ook andere keuringstaken toebedeeld, zoals autokeuringen en zelfs rijexamens.


Energie activator (Wordt gebruikt door vele topsporters).

Deze energie-activator wordt in de humane sector het meest succesrijke voedingssuplement aller tijden genoemd (marathon-lopers). Ook in de duivenwereld heeft dit supermiddel zijn intrede gedaan en al veel diensten bewezen