Belgavet

Belgavet

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Producten loading...
Toon volgende 24 producten
Belgavet

BELGA-VET SEIFFERT te Antwerpen is fabrikant van natuurlijke en gezonde aanvullende voedingsproducten voor dieren.

Onze belangrijkste producten zijn bestemd voor reisduiven, maar we maken ook producten voor andere dieren, zoals honden, katten en paarden.

BELGA-VET SEIFFERT werd in 1987 opgericht en bevindt zich in het centrum van Antwerpen, waardoor het in directe verbinding staat met de belangrijkste wereldhavens. In 1994 werd een nieuw administratief gebouw annex productie betrokken, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar onze producten.

Onze export volgt een steeds stijgende lijn en vertegenwoordigt vandaag 50% van onze jaaromzet. Momenteel exporteren wij onze producten naar 12 landen over de hele wereld.

Op de binnenlandse markt leveren wij aan dierenwinkels, graanwinkels, dierenartsenpraktijken en apotheken.

In onze firma worden uitsluitend producten van de beste kwaliteit gemaakt die voortdurend gecontroleerd en bijgestuurd worden door de School voor Diergeneeskunde te Gent. Ook de reisduiven specialisten dragen hun steentje bij tot de verspreiding van onze goede naam in de sector.

Geheel nieuw zijn onze duiventillen die gebouwd zijn om de kwaliteiten van onze producten voor reisduiven te testen. Deze producten zijn zowel aangewezen bij Vitesse, MIDfond en Lange afstandsraces. Het geheel bestaat uit 15 tillen die in het totaal onderdak kunnen geven aan 500 duiven. Een speciale sectie is voorzien voor het uittesten van nieuwe producten of voor het verbeteren van reeds bestaande producten.

Wij verzekeren U dat wij alles in het werk stellen om nieuwe en uitstekende producten te creëren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Daarbij willen wij onze klanten graag helpen om deze producten zo rendabel mogelijk en met de meeste kans op slagen te gebruiken.