Belgica de Weerd

Belgica de Weerd

Belgica de Weerd producten kunt u terug vinden op dovital. In Nederland maakt meer dan 70% van de topspelers gebruik van het succes programma van Belgica de Weerd

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Belgica de Weerd

'Het internationale succesprogramma voor de duivensport, bestaande uit een serie veilige en betrouwbare, uitgebalanceerde kwaliteitspreparaten'

Drs. de Weerd is sinds 1972 gespecialiseerd in de medische en sporttechnische begeleiding van postduiven. Om de vele vragen rondom de duivensport te kunnen beantwoorden, vooral wat betreft de moderne, verantwoorde medische begeleiding staat in zijn kliniek te Breda een team van specialisten klaar.

Dagelijks bezoeken tal van liefhebbers uit binnen- en buitenland de kliniek en consulteren dierenarts De Weerd i.v.m. te volgen therapiëen en preventie van alle voorkomende ziekten bij postduiven. Een niet onbelangrijk deel van de vragen en verzoeken om medewerking betreffen ook de spelmethoden, hokinstallaties, voedingsadviezen en kweekprogramma's. Telefonische adviezen om duiven weer snel "top fit" te krijgen vormen eveneens een belangrijk onderdeel van de praktijk uitvoering. Meer dan 50.000 duivenliefhebbers vertrouwen op het vakmanschap en de "know how" van "Duivenkliniek Breda".

Met zijn wereldberoemde vader Piet de Weerd, bezocht hij reeds op zeer jeugdige leeftijd vele topliefhebbers in België en Nederland. Daarna volgden bezoeken aan Duitsland, Amerika, Canada, Mexico, Thailand, Engeland, Taiwan, China, Japan, Polen, Spanje, Portugal enz. In de meeste gevallen werden deze wereldreizen opgeluisterd door lezingen van Piet en Drs. De Weerd over selectie en de meest voorkomende duivenziekten.

Alle producten van Belgica de Weerd® zijn na eigen research in Breda ontwikkeld en worden G.M.P. geproduceerd in eigen regio. Uiteraard zijn alle producten vrij van doping. Alvorens de producten te introduceren werden deze in de praktijk door topspelers getest.

De producten van Belgica de Weerd® worden met veel succes in meer dan 25 landen gebruikt. In Nederland maakt meer dan 70% van de topspelers gebruik van het succes programma van Belgica de Weerd®.