Birdy-producten

Birdy-producten

Tips en veelgestelde vragen Met behulp van de BIRDY producten zullen zeer verminderen het verlies van de jonge vogels Jongeren zo oud birdy zijn opleiding veel beter, zijn meer geconcentreerd en kijken gelukkiger. Bij gecombineerd gebruik van birdy...

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Birdy-producten

Tips en veelgestelde vragen
Met behulp van de BIRDY producten zullen zeer verminderen het verlies van de jonge vogels Jongeren zo oud birdy zijn opleiding veel beter, zijn meer geconcentreerd en kijken gelukkiger.
Bij gecombineerd gebruik van birdy-health en birdy-sil plus in het drinkwater, zullen de duiven zeer witte neuzen en een roze kist te krijgen. Birdy en duiven houden healther veel langer. BIRDY verhoogt de natuurlijke weerstand op een biologische manier. BIRDY producten zijn zeer geconcentreerd en goedkoop in gebruik. Om hokken en kooien gedesinfecteerd gebruik maken van de handige birdy-loft spuiten houden. Loft spray is ideaal tijdens de fokkerij. Ook wanneer er een extreem vochtige of droge condtion voor een lange periode is het raadzaam om birdy-loft gebruiken spuiten meerdere keren per week.

Niet overtuigd ... gewoon proberen birdy producten en u zult het verschil week na week te zien.


VEELGESTELDE VRAGEN:
Q Kan ik nog steeds gebruik maken van thee, vitaminen of andere nutrional supplementen
A: Offcouse u kunt maar nooit mengen togehter in het drinkwater met BIRDY producten, gewoon doen het op het voedsel of granen

Q: Moet ik BIRDY producten te gebruiken elke dag
A: Ja, in dit geval kunt u het beste resultaat te krijgen.

V: Kan ik verhoging van het aantal dagelijkse druppels voor birdy-health
A: Ja, om de weerstand te verhogen met name voor jonge birdy u kunt gebruiken verhoging van het dagelijks gebruik tot 12 of 15 druppels per liter. Nver hoger gaan van een daling tot een normale situatie na 1 week.

V: Kan ik verhoging van het aantal dagelijkse druppels voor birdy-sil plus
A: Nee, birdy-sil plus ZEER zo geconcentreerd blijven altijd 1 druppel per liter water

Q: Wat is het verschil tussen uw omega olie en degene met schapenvet
A: omega vetzuren zijn biologische, niet-verzadigde vetzuren, bevat schapenvet bijna alleen maar verzadigde vetzuren. Verzadigde vetzuren zijn volledig niet essentieel helemaal en ongezond gebruiken. Koop nooit omega olie mix of complexer wanneer de balans tussen omega 3, 6 en 9 niet meldde, de meeste van de tijd de balans is helemaal verkeerd. Het is echt oneerlijk zakendoen op deze manier, omdat een verkeerde balans heeft een omgekeerd effect.
Omega olie heeft een echte plus voor vogels en duiven, maar zeer goed te informeren voordat het kopen van een gewone omega olie mix.

Gebruik DAGELIJKS dezelfde producten op dezelfde manier .... gewoon zo simpel !!!