Bony Farma

Bony Farma

Bony Farma producten kunt u terug vinden op onze website. Bony Farma producten geeft een keur aan natuurlijke producten die helpen bijdragen aan het optimaliseren van de gezondheid van de duiven.

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Aanbieding
Bony Farma Bony S.G.R. 1000ml
Bony Farma Bony S.G.R. 1000ml

€49,95 Euro

€54,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Bony Farma

Bony Farma is voortgekomen uit de wens en noodzaak van verdergaande professionalisering van de (medische) begeleiding van de duiven-topsport.

De decennialange begeleiding van de duivensport door het dierengeneeskundig Centrum te Beek onder leiding van dierenarts P. Boskamp heeft geleid tot de ontwikkeling van een keur aan natuurlijke producten die helpen bijdragen aan het optimaliseren van de gezondheid van de duiven.

Het inzicht dat het heden ten dage noodzakelijk is om pro-actief te handelen ligt hieraan ten grondslag. De tijd dat men bij ziekte kon volstaan met het geven van een eenvoudig medicijn is achter ons komen te liggen. Voortdurende aandacht en preventief handelen is noodzakelijk geworden om te voorkomen dat men tijdens de wedstrijden achter de feiten aan komt te lopen. Bony Farma wil hieraan haar bijdrage leveren.