Citromed

Citromed

Citromed Werkt tegen bacteriën, virussen en parasieten die zich in het drinkwater zouden kunnen nestelen. Inhoud: grapefruitpitten-extract, en verschillende organische zuren, o.a. ascorbinezuur en lactaat. Zeer zuur en bitter

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Geen producten gevonden...
Citromed


BESTE LIEFHEBBERS,

Op woensdag 7 mei 2014 ben ik gebeld door de firma Avianlabs om een proef te doen met een duif op trichomoniasis. Bij de duivenhouders is deze ziekte beter bekend als ’t Geel.
Daar stond ik versteld van de resultaa.   Lees snel
Citromed

Werkt tegen bacteriën, virussen en parasieten die zich in het drinkwater zouden kunnen nestelen.

Inhoud: grapefruitpitten-extract, en verschillende organische zuren, o.a. ascorbinezuur en lactaat.
Zeer zuur en bitter

  Gunstige effecten:
* Zeer goede antioxidant, resulteert in:
* Lagere vatbaarheid voor ziekte
* Een langere levensduur
* Ontstekingsremmend en wondhelend
* Tegen virussen, vooral het herpes simplexvirus
* Werkt tegen Trichomonas

Gebruik 0,5 - 2 ml per liter drinkwater.
Buiten bereik van kinderen houden.
Let op ! Wanneer  men dit product in de ogen krijgt, met veel waterspoelen.
Niet geschikt voor mensen.

Gebruiksaanwijzing: Gedurende de vluchten zijn 2 à 3 dagen per week al genoeg.
Toedienen dag naar thuiskomst 2 ml per liter drinkwater.
2 dagen per week tijdens de kweek en Rui.

Wetenschappelijk onderzoek :
Wetenschappelijk onderzoek betreffende de effectiviteit tegen bacteriën en schimmels. De uitslag van een studie verscheen in het tijdschrift The Journal of Orthomoleculair Medicine, in USA 1990. Het vermeldde dat grapefruitpit-extract effectief was bij concentraties van 0.001% - 2% tegen 249 soorten staphylo- coccen, 86 soorten strepto-coccen, 232 soorten enter-coccen, 77 soorten entero-bacteriën, 86 soorten escherichia coli, 22 soorten klebsiella, 18 soorten proteus  71 soorten gistschimmels en 22 soorten schimmels.

Effectiviteit van grapefruitpit-extract vergeleken met andere antimicrobe middelen
Een microbiologische studie vergeleek de effectiviteit van grapefruitpit-extract met standaard antimicrobe middelen als zilveroxide, chloor en jodium tegen candida, salmonella, streptococcen faecium en escherichia coli. Het bleek dat grapefruitpit-extract 10 tot 100 keer effectiever was dan andere testmiddelen.

Behandeling van candida albicans:
De arts Dr. Leo Galland uit New York gebruikte grapefruitpit-extract om vele patiënten te behandelen die leden aan chronische candida. Hij berichtte dat in slechts 2 van de 297 gevallen geen resultaat werd behaald. Tevens vermeldde hij dat er géén schadelijke bijeffecten geconstateerd waren bij patiënten die grapefruitpit-extract gedurende 1 jaar voortdurend gebruikt hadden.

Behandeling van veeziekten
Het US Departement of Agriculturen in Greenport, New York, toonde aan dat grapefruitpit-extract het MKS virus (mond en klauwzeer) en het ASF virus (dat de Afrikaanse zwijnenziekte veroorzaakt) binnen 2 minuten bij een oplossing van 1-10 volledig vernietigde.

Milieuvriendelijk
Een vijfjarig onderzoek in de VS toonde aan dat grapefruitpit-extract zich niet in de bodem ophoopt. Een concentratie van 50 PPM van het extract in de bodem ontbindt volledig binnen 1 dag en een concentratie van 100 PPM binnen 8 dagen. Grapefruitpit-extract wordt daarom in de VS al een non-ecotoxic geclassificeerd.

Conserveermiddelen
Een onderzoek was ingesteld om vast te stellen of conserveermiddelen producten konden beschermen tegen aanvallen van de micro-organismen pseudomonas, aeruginosa, escherichia coli, staphylo-coccen aureus, candida albicans en asperchillies Niger. 0.2% grapefruitpit-extract reduceerde het niveau van deze micro-organismen in een dag sterk, terwijl het voor het standaardconserveermiddel methylparabeen een week duurde om hetzelfde resultaat te bereiken.


Terugdringen van sterftecijfers
De professor van immunologie aan de universiteit van San Marcos in Lima, Per, verrichtte een studie naar sterftecijfers in kudden lama`s. Hij ontdekte dat grapefruitpit-extract het sterftecijfer terugbracht van 50 tot 2%.