Oropharma Versele-Laga

Oropharma Versele-Laga

Sportduiven Alleen door gebruik van doeltreffende en veilige producten kunnen sportduiven in goede gezondheid en optimale conditie gebracht en gehouden worden. Voor die reisduiven is medische begeleiding, indien correct en vakkundig toegepast, van he...

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Oropharma Versele-Laga Sportduiven Alleen door gebruik van doeltreffende en veilige producten kunnen sportduiven in goede gezondheid en optimale conditie gebracht en gehouden worden. Voor die reisduiven is medische begeleiding, indien correct en vakkundig toegepast, van het grootste belang. Lichtzinnig en onverantwoord omgaan met de verscheidenheid aan beschikbare producten is immers gevaarlijk.

De duivenliefhebber heeft het recht en de plicht hoge eisen te stellen aan zijn duiven evenals aan de producten die hij gebruikt. Bij Oropharma bieden wij u alle nodige garanties. Een nieuw product wordt uitvoerig bestudeerd en getest. Elk Oropharma geneesmiddel heeft een registratienummer, wat betekent dat het voldoet aan de hoge standaarden en kwaliteitsnormen voorgeschreven door de overheid. Reeds 20 jaar zijn de Oropharma producten een vaste waarde voor de duivenliefhebber in binnen- en buitenland. Bij kampioen-duivenmelkers geniet het gamma de absolute voorkeur voor zijn hoge efficiëntie en grote veiligheid.

Aan dierenartsen, apothekers en duivenliefhebbers wordt duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde informatie verstrekt door een team van experts. Tal van medewerkers zijn zelf succesvolle duivenliefhebbers op nationaal en internationaal niveau. Vergeet niet dat België de bakermat van de duivensport is!