Ropa-B

Ropa-B

Ropa-B producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. De meeste artikelen worden in onze Nederlandse fabriek geproduceerd, en zijn gebaseerd op oregano van onze eigen plantages.

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Ropa-B De natuurlijke behandeling voor duiven

Natuurlijke en professionele kwaliteit
Uw duif heeft de allerbeste verzorging en voeding nodig, het gehele jaar door, voor optimale resultaten. Alles staat in verbinden met het darmstelsel waardoor dit zo gezond mogelijk dient te blijven.
 

Chemische middelen en antibiotica gebruik zorgen voor resistentie van bacteriën en residu verschijnselen. Dit is tegenwoordig te voorkomen door het gebruik van het100% natuurproduct Ropa-B.

Sinds 1994 houdt Ropapharm International zich bezig met de productie en verbetering op OREGANO gebasseerde diervoeder producten wereldwijd samen met onderzoeksinstuten, dierenartsen en nutricionisten. Deze gepatenteerde toepassing wordt ook al sinds 1995 bij duiven gebruikt onder de naam Ropa-B poeder 10% en Ropa-B vloeibaar 10%.

Door de bekende antibacteriele, anti-schimmel en anti-parasitaire werking van oregano zijn er helaas veel namaak producten verkrijgbaar. Waak hiervoor, aangezien de percentages oregano olie vaak minimaal is en men niet precies weet hoeveel actieve stoffen er in het product zit, laat staan hoeveel uw duif nodig heeft.

Wij kweken onze eigen geselecteerde oregano planten en via destilatie halen wij de olie uit de plant. Hierdoor kunnen wij vanaf het zaadje tot en met het eindproduct constant dezelfde hoge kwaliteit producten leveren!