Stamox

Stamox

Stamox is gemaakt op basis van een in water oplosbaar extract van rode bieten in een zacht proces dat alle voedingsstoffen gunstig behoudt. Maltodextrine is toegevoegd als een drager.

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Stamox

Vaak gestelde vragen over Stamox zijn:

Wat zijn de ingrediënten van Stamox?

Stamox is gemaakt op basis van een in water oplosbaar extract van rode bieten in een zacht proces dat alle voedingsstoffen gunstig behoudt. Maltodextrine is toegevoegd als een drager.

Heeft Stamox geen bijwerkingen?
Stamox is gemaakt van natuurlijke bieten en heeft daarom géén bijwerkingen.

Wat zijn de voordelen van Stamox?
1. Verhoogt het gebruik van zuurstof in de cellen.
2. Verhoogt de bloedtoevoer en doorstroming naar alle organen.
3. Verbetert het uithoudingsvermogen met ongeveer 15%.
4. Verbetert focus en mentale alertheid.
5. Vermindert de bloeddruk.
6. Vermindert plaque binnen de bloedvaten.

Hoe vaak moet ik Stamox nemen?
3 uur voor een oefening en een half uur voor een competitie/wedstrijd.

Hoe lang duurt het voordat Stamox begint te werken?
Stamox begint direct te werken. Echter het is onwaarschijnlijk dat u bij het beginnen hiervan de effecten direct zult merken. Dit duurt ongeveer een maand zoals voorgeschreven.

Wat maakt Stamox beter dan andere producten van suikerbieten?
Normaliter bevat inferieure rode bietenpoeder veel vezels en is niet in water oplosbaar. Stamox is echter een uitgedroogd zuiver concentraat waaruit alle vezels zijn verwijderd, bovendien is het 100% oplosbaar in water. De inhoud van "de good stuff"( Stamox ) levert ons daarom 5 tot 10 keer meer op dan de inferieure rode bietenpoeder.

Is Stamox beschikbaar in mijn land?
Ja, Stamox is wereldwijd verkrijgbaar. Voor levering buiten Europa neem dan contact met ons op en wij zullen u in contact brengen met de juiste distributeur.

Is Stamox alleen voor professionele atleten?
Iedereen die op zoek is om zijn algemene gezondheid te verbeteren kan profiteren van het nemen van Stamox. Professionele atleten zullen natuurlijk echte voordelen zien omdat een uithoudingsvermogen verbetering van 15% een enorm verschil kan maken.

Voldoet Stamox aan de Olympisch Comité normen voor zuiverheid?
Stamox is voortdurend getest op de essentiële parameters, en ook is voor het testen in het laboratorium in Cambridge, UK, voor zuiverheid aan de normen van het Olympisch Comité voldaan. We zijn er ons bewust van dat geen enkel product kan evenaren met Stamox in kwaliteit en het creëren van consistente resultaten voor de gebruiker.