Duo Kruidenelixer

Duo Kruidenelixer

Duo Kruiden Elixer voor Dieren Het elixer is oorspronkelijk ontwikkeld voor de duivensport, later bleek het ook een gunstig effect te hebben op andere diersoorten, kippen, paarden, honden, katten en zelfs koikarpers. Jan Smit uit Veendam werkte jare....

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Duo Kruidenelixer
Duo Kruiden Elixer voor Dieren

Het elixer is oorspronkelijk ontwikkeld voor de duivensport, later bleek het ook een gunstig effect te hebben op andere diersoorten, kippen, paarden, honden, katten en zelfs koikarpers. Jan Smit uit Veendam werkte jarenlang aan zijn levenselixer, hij mengde 120 kruiden tot een kruidig mengsel. De Universiteit Wageningen heeft het elixer opgenomen in een stalboekje voor de biologische landbouw omdat boeren goede ervaringen hebben opgedaan met het brouwsel.

Voor dieren zijn er drie verschillende elixers verkrijgbaar, Basic, Elektrolyt en Coli.

De Duo Kruiden Elixer producten in deze webwinkel zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.
Opmerking: Middels Verordening (EU) Nr. 432/2012, de Geneesmiddelenwet en de Warenwet is het ten strengste verboden u te vertellen wat producten als kruiden, pitten en zaden specifiek voor uw gezondheid kunnen betekenen. Wilt u meer informatie over de positieve effecten van deze natuurlijke producten, adviseren wij u op het onderwerp te Googlen.