Re-scha

Re-scha

De Re-scha voeding catalogus bevat nuttige producten te maken zonder compromissen in hun opvatting. De kwaliteit van de producten vanaf de keuze van de geschikte grondstoffen en werkzame stoffen

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Re-scha

De Re-scha voeding catalogus bevat nuttige producten te maken zonder compromissen in hun opvatting. De kwaliteit van de producten vanaf de keuze van de geschikte grondstoffen en werkzame stoffen.

In tientallen jaren ervaring en know-how van de puzzel van grondstoffen en werkzame stoffen werd geregeld en opnieuw ingericht om een eenheid te bouwen in het eindproduct. Daarnaast zetten we een maximale inspanning in de overweging dat de verschillende product kan elkaar aanvullen in hun effectiviteit en activiteit.

Naast de productie van voedselstress supplementen re-Scha is gespecialiseerd in de productie en distributie van biologisch actieve farmaceutische producten. De strikte naleving van wettelijke eisen (bv. de productie volgens de GMP-richtsnoeren, GMP = "goede praktijken") gedwongen re-Scha om hun eigen catalogus van biologische farmaceutische producten te produceren met zeer effectieve lactobacteria als werkzame stof.