Ayurfarm

Ayurfarm

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Ayurfarm

Producten voor duiven en vogels.
Ayurveda, is de 'wetenschap van het leven’. Het woord "Ayurveda" is afgeleid van twee woorden uit, "Ayur" - het leven en "Veda" - kennis. Volgens Ayurveda betekent niet leven strikte indeling, maar het is als een stromende beek in evenwicht. Het universum bestaat uit vijf basiselementen. Deze elementen doordringen elkaar, elk item bevat de andere vier met een. Een Ayurvedische benadering van het leven is holistisch en alles omvattend.

Informatie over Ayurveda - de oudste bekende genezing, al bekend sinds ongeveer 5000 jaar. Vanaf het begin, is Ayurveda is door middel van een continue groei en is nu in de hele wereld bekendt. De principes van Ayurveda zijn universeel en tijdloos. Ze zijn aanwezig in het dagelijks leven,  een advies aan iedereen die op zoek is naar een handige en een eenvoudige en holistische vorm van een gezond leven.

Ayurveda gaat over de natuurlijke principes die de basis vormen voor het creëren, beschermen en herstel van de gezondheid. Het streeft naar een evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Op dat moment, wanneer dit evenwicht wordt bereikt, ervaren we een gevoel van innerlijke rust, geluk en gezondheid. Het is de oorspronkelijke en natuurlijke staat.

Gezondheid, is niet alleen de afwezigheid van ziekte.
Gezondheid is de terugkeer naar de bron.
Het is een dynamische manifestatie van leven.

Ons voorstel is Ayurvedische beginselen worden gebruikt voor profylaxe duiven een betere gezondheid en de beste resultaten te bereiken in de competities.