• Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden

Verzenden

Verzendkosten

Nederland, Duitsland en België. Rekenen wij slechts €5.95 verzendkosten. Boven de 69 euro zijn er geen portokosten aan verbonden*.
 
Heeft u medicijnen besteld? Dan is de portokosten vrij boven de 100 Euro. Onder de 100 euro betaald u 9,50 euro. En worden verstuurd met PostNL.
Medicijnen kunnen niet besteld worden in Nederland, overige landen kan het wel besteld worden. Besteld u Medicijnen en Natuurlijke producten word die apart verstuurd van elkaar.

Overige landen kunt u zien bij de bestelling wat de verzendkosten zijn. Bij overige landen betaald de klant wel portokosten boven de 69 Euro. 
 
 

Alle pakketten worden met DHL en met PostNL verstuurd en zijn voorzien van een Track& Trace, welke u per email ontvangt.

Op deze manier kunt u via internet uw pakket volgen.

Niet thuis, wat gebeurt er dan met uw pakket

Indien u niet thuis bent als uw pakket wordt bezorgd, zal de vervoerder het pakket een tweede keer de volgende dag bij u aanbieden. Als het pakket de tweede keer ook niet afgeleverd kan worden, zal de vervoerder het pakket bij de buren aanbieden of het pakket bij het postkantoor afleveren. In beide gevallen wordt bij u in de brievenbus een kaartje achterlaten met daarop de locatie waar het

pakket is afgeleverd. Indien beide keren het pakket niet kan worden afgeleverd, kunt u het pakket nog 3 weken afhalen op het postkantoor.


* Electronica producten betaald u altijd extra verzendkosten, producten die van een externe leverancier komt.