birdy-products

birdy-products

Tips en veelgestelde vragen Met behulp van de BIRDY producten zullen zeer verminderen het verlies van de jonge vogels Jongeren zo oud birdy zijn opleiding veel beter, zijn meer geconcentreerd en kijken gelukkiger.

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
birdy-products Tips en veelgestelde vragen Met behulp van de BIRDY producten zullen zeer verminderen het verlies van de jonge vogels Jongeren zo oud birdy zijn opleiding veel beter, zijn meer geconcentreerd en kijken gelukkiger.
Bij gecombineerd gebruik van birdy-health en birdy-sil plus in het drinkwater, zullen de duiven zeer witte neuzen en een roze kist te krijgen. Birdy en duiven houden healther veel langer. BIRDY verhoogt de natuurlijke weerstand op een biologische manier. BIRDY producten zijn zeer geconcentreerd en goedkoop in gebruik. Om hokken en kooien gedesinfecteerd gebruik maken van de handige birdy-loft spuiten houden. Loft spray is ideaal tijdens de fokkerij. Ook wanneer er een extreem vochtige of droge condtion voor een lange periode is het raadzaam om birdy-loft gebruiken spuiten meerdere keren per week.