Dosto-Ropa

Dosto-Ropa

Dostofarm Duitslandstreeft steeds naar verbetering. Beter worden betekent: de kansen van vandaag en morgen zien. Op die manier maken wij gebruik van onze kennis en werken wij permanent aan de verbetering van onze producten. Daardoor lopen we altijd v...

Lees meer
  • Gratis verzending boven € 69 NL, BE, DE. voorwaarden zie verzendkosten
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • 360 graden
Dosto-Ropa Dostofarm Duitslandstreeft steeds naar verbetering. Beter worden betekent: de kansen van vandaag en morgen zien. Op die manier maken wij gebruik van onze kennis en werken wij permanent aan de verbetering van onze producten. Daardoor lopen we altijd voorop. Met de Ropa-producten waren wij de pionier in de postduivensport. Inmiddels zijn er veel leveranciers op de markt actief die gebruik maken van de merknaam Ropa. De naam Ropa was een naam die stond voor kwaliteit. Met de vele leveranciers die tegenwoordig actief zijn, kun je daar niet meer van uitgaan. Alleen al de uiteenlopende doseringen die de verschillende leveranciers opgeven, wekken twijfel over de inhoud.
Er zijn meer dan 150 verschillende soorten oregano. Die bevatten zeer uiteenlopende werkzame stoffen met elk een andere natuurlijke werking. Niet elke soort oregano is immers gelijk. De werkzame stoffen in de Turkse wilde oregano of in het Griekse of Spaanse keukenkruid oregano variëren sterk. Deze kruiden zijn ongeschikt voor gebruik bij postduiven als ze afkomstig zijn van deze goedkope markten

Dostofarm Duitsland Dostofarm Duitsland beschikt over eigen, patentrechtelijk beschermde planten waaruit uitsluitend Dosto-oregano-olie wordt gewonnen. Dosto-oregano-olie heeft bijzondere ingrediënten die alleen hierin deze samenstelling zijn te vinden. Dat is ook de reden voor de uitstekende en betrouwbare werking bij postduiven. Bovendien is de Dosto-oregano-olie gestandariseerd zodat dezelfde werking altijd gegarandeerd is. Wij leveren geen goedkope in het wild geoogste oliën en al helemaal geen synthetische oliën. Daarom zijn wij ook de enige die Dosto-oregano-olie kan produceren die aan de kwaliteitseisen van de geneesmiddelenwet voldoet.

Dat maakt de kwaliteit van ons nieuwe Dosto-Ropa uniek. De concentratie van werkzame stoffen in vloeibare en poedervorm is verhoogd naar 12% en bij voederolie naar 3%. Door de toevoeging van nieuwe etherische oliën met een aantoonbaar positief effect op de luchtwegen slaat u twee vliegen in één klap. Ten eerste hebben zij een positief effect op maag en darmen, ten tweede zorgen ze voor gezonde luchtwegen. Een vrije luchtweg is de basis van succes in de duivensport.