Over ons

Wij willen ons even voorstellen: ik ben Carlo Sanders en mijn zoon Marvin Sanders. We zijn 16 jaar geleden begonnen met een webshop voor diergezondheidsproducten. In het begin alleen voor duiven, maar later ook uitgebreid voor andere dieren.

We zijn met Dovital begonnen omdat er te weinig duiven producten in onze regio verkrijgbaar was, of we moesten meer dan 30 km rijden. Ondertussen hebben meerdere Top liefhebbers in nederland en buiten Nederland Dovital gevonden en zijn ook onze vasten klanten geworden.

In 2012 hebben wij een tegenslag gehad omdat de nederlandse wetgeving aangepast werd. Hierdoor moesten wij veel producten laten vernietigen, omdat ze niet meer voldeden aan de wetgeving.  Maar hierdoor zijn we wel in aanraking gekomen met de Nederlandse miniserie en hebben zo doende een vergunning gekregen voor bepaalde producten.

Onze webwinkel voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving en hebben wij ook een Webwinkel keurmerk Webwinkel keurmerk en klantbeoordelingen

Marvin

Mag ik je voorstellen aan mijn zoon Marvin Sanders.

Mijn rol binnen het bedrijf is CTO en ik zorg ervoor dat alles technische goed verloopt.
In mijn vrije tijd doe ik graag kokkerellen voor familie en vrienden, dit doe ik zowel via BBQ en Sous-vide. Ik geniet ervan als mensen stil zijn als ze aan het eten zijn, dit betekent dat ze het erg lekker vinden. We hebben ook kruiden in ons assortiment zitten, zie de kruidenpagina. Graag wil ik later de kruiden pagina uitbreiden met meer producten.

Ik zal me graag willen voorstellen, mijn naam is Carlo Sanders ik ben de CEO van Dovital.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn duiven en ben ook opgegroeid met de duivensport. Wij vliegen nu onder de naam Hendriks-Sanders te Nijmegen. De afgelopen jaren meerdere nationale top 10 overwinningen behaald. 

Ik geef mensen graag advies en informatie over de producten die wij verkopen op Dovital. Helaas heb ik enkele jaren geleden plotselingen doofheid opgelopen, hierdoor is communicatie via de telefoon lastig. Maar ik probeer altijd de klant te woord te staan.

Heeft u advies nodig over onze producten neem dan gerust contact met ons op.

Carlo

Webwinkel keurmerk